Desktop üzemeltetés

Komplett üzemeltetési szolgáltatásunkat mikro-, kis- és középvállalkozások számára ajánljuk, akik általános igényekkel rendelkeznek és fontos számukra, hogy informatikai rendszerük naprakész és stabil legyen! Olyan vállalkozásoknak érdemes szolgáltatásunkat igényelni, akik több számítógéppel, több alkalmazottal dolgoznak, de az alkalmi informatikai problémák megoldására nem éri meg külön munkatársat foglalkoztatniuk, az informatikai rendszer és az abban lévő eszközök karbantartását és felügyeltét pedig saját maguk nem tudják megoldani, vagy az nem lenne költséghatékony. Üzemeltetési szolgáltatásunkkal több előnyt kínálunk vállalkozásának.

 

Kiemelt rendelkezésre állás, 2 órán belüli helyszíni javítás

Telefonos és távsegítség azonnal, de legkésőbb 30 percen belül

Folyamatos monitoring és állapotfigyelés

Rendszeres ütemezett karbantartás

 

Hatékony IT infrastruktúra

Minden esetben célunk a hatékonyság elérése és az üzletmenet folytonosság biztosítása. Szerződéskötés előtt felmérjük az igényeket, és az eszközök állapotát, valamint egyeztetés után elvégezzük a szükséges módosításokat, beállításokat és javításokat, karbantartási műveleteket. Utóbbiak egy egyszeri plusz költségbe kerülnek, de hosszútávon ezek a költségek megtérülnek még a legkisebb vállalkozásnak is. Tehát a legjobb rendelkezésre állás érdekében csak egy általunk teljesen átnézett és beállított, hibátlan rendszer üzemeltetését vállaljuk az elvégzett munka folyamatos dokumentálása mellett.

 

Állapot és igényfelmérés

Megvizsgáljuk a meglévő eszközöket és infrastruktúrát, felmérjük az igényeket, javaslatokat teszünk a rendszer és az eszközök hatékony működéséhez szükséges beállítások és javítások elvégzésére.

Megvalósítjuk az elképzeléseket

A feltárt hiányosságokat javítjuk, megvalósítjuk az Ön számára fontos igényeket, beállítjuk és felkészítjük a rendszert az üzemeltetési szolgáltatásra.

Biztonság és adatmentés

Egyeztetés után kialakítjuk a vállalkozása számára fontos adatok védelmét, hozzáférési szinteket definiálunk, biztonsági mentést állítunk be.

A rendszer üzemeltetése

A folyamat végén megkötjük az üzemeltetési szerződést egy átgondolt és letisztult rendszer üzemeltetésére, a munkavégzést és az üzemeltetési feladatokat pedig folyamatosan dokumentáljuk.

 

Árlista

Üzemeltetési szolgáltatásunk minimum 1, maximum 20 asztali vagy mobil számítógép esetén vehető igénybe. Az alábbi listában az eszközök száma alapján határozzuk meg az egy havi üzemeltetési költséget, ezért a munkadíjak miatt nem kell aggódnia, mivel akármennyi hiba vagy kérés történik, nálunk egy havi FIX és tervezhető költséggel számolhat!

Kérdése van? Szívesen segítünk! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Csomag neve Eszközszám Nettó Listaár / hó
Micro Support 1 – 3 eszköz 60 000 Ft
Start Support 4 – 8 eszköz 120 000 Ft
Basic Support 9 – 13 eszköz 160 000 Ft
Pro Support 14 – 20 eszköz 220 000 Ft

 

 

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

A szolgáltatási díj a szolgáltatásban résztvevő asztali vagy mobil számítógépek üzemeltetésére vonatkozik. Ezalatt értjük a fizikai és szoftveres karbantartást, a számítógépek működéséhez és a munkavégzéshez szükséges alapvető szoftverek (pl. operációs rendszer, irodai programcsomag, levelező szoftver, nyomtató vezérlő szoftver stb.) beállítását, hibaelhárítását, a fizikai hibák diagnosztizálását és javítását. A szolgáltatás nem tartalmazza a számítógép hálózattal és nyomtatókkal kapcsolatos fizikai hibaelhárítást és szoftverek kezelésének oktatását, vagy más oktatási tevékenységet, valamint szerverek üzemeltetését, és az esetlegesen felmerülő anyagköltséget.

 

A szerződésben meghatározott időszakon kívüli munkavégzés a mindenkori szerviz díjazásnak megfelelően kerül felszámításara és +50% felárral számítódik munkanapokon, valamint 100% felárral hévégén és ünnepnapokon és bármely nap este 20:00 és reggel 07:00 közötti időszakban. Listaár szerint asztali és mobil számítógépek esetén szervizszolgáltatásunk díja 15 000 Ft + ÁFA / óra helyszínen és 10 000 Ft + ÁFA / óra szervizünkben vagy távsegítséggel megkezdett óránként. Kiszállási díjat Budapesten, Budaörsön, Diósdon, Érden, Halásztelken, és Szigetszentmiklóson nem számítunk fel, egyéb esetben telephelyünktől számított 150 Ft + ÁFA / kilométer díjszabást alkalmazunk.