Nemzetközi Domain Regisztráció

Nemzetközi domain vásárlás 1 munkanapon belül, papírmentesen, bankkártyás fizetési lehetőséggel!

Domain név kereső

loading
Kérem, adjon meg egy domain nevet!
Please verify that you are not a robot.

Rendelje meg online a nemzetközi domaint vagy webtárhelyet!

Fizesse ki utalással vagy bankkártyával a rendelést!

Munkatársunk elindítja a domain regisztrációt...

1 munkanapon belül kész, és minden használható!

Minden domain tulajdonosnak ajándék 200MB méretű cPanel tárhelyet biztosítunk!

Nemzetközi domain árak

.eu regisztráció

1 évre 3 500Ft + ÁFA

.eu átregisztráció

3 500Ft + ÁFA

.eu hosszabbítás

Évente 3 500Ft + ÁFA.com regisztráció

1 évre 5 200Ft + ÁFA

.com átregisztráció

5 200Ft + ÁFA

.com hosszabbítás

Évente 5 200Ft + ÁFA.net regisztráció

1 évre 5 600Ft + ÁFA

.net átregisztráció

5 600Ft + ÁFA

.net hosszabbítás

Évente 5 600Ft + ÁFA.org regisztráció

1 évre 6 000Ft + ÁFA

.org átregisztráció

6 000Ft + ÁFA

.org hosszabbítás

Évente 6 000Ft + ÁFA.info regisztráció

1 évre 8 200Ft + ÁFA

.info átregisztráció

8 200Ft + ÁFA

.info hosszabbítás

Évente 8 200Ft + ÁFA

Nemzetközi domain regisztráció online, papírmentesen! Nemzetközi domain név vásárlás esetén a domain szolgáltatás díjának befizetéstől számítva 1 munkanapon belül bejegyzésre kerül a választott domain név! Nem találja a választott domain név végződést? Semmi gond! Meglévő Ügyfeleinknek -egyedi domain árak mellett- biztosítunk domain név vásárlási lehetőséget más végződésekre vonatkozóan is! Egyedi árainkról Ügyfélszolgálatunk tud bővebb tájékoztatást nyújtani!

* Bónusz: minden domain tulajdonosnak 200MB méretű, cPanel alapú -úgynevezett- technikai tárhelyet biztosítunk a domain nevek rekordjainak kezeléséhez, melyre egy-egy sima HTML vagy PHP bemutatkozó weboldalt is fel lehet tölteni a domain nevek alá. Fontos kiemelni, hogy a technikai tárhely csak alapvetően a domain nevek kezelésére szolgál, az nem tartalmaz levelezést, adatbázis használatot, választható PHP verziókat és azok beállításait, vagy bármi egyéb más szolgáltatást!
Gyakran ismételt kérdések

Domain vásárlás és domain név regisztráció

A domain (domén) a számítógépek (kiszolgálók) azonosítására szolgáló névtartomány. Az internetre csatlakozó összes számítógépnek egyedi azonosítója, ún. IP-címe van, ami hasonló a személyi igazolvány számunkhoz. A számítógépek közötti kommunikáció (adatátvitel) ezen címek között zajlik. A domain nevek valójában ezen nehezen megjegyezhető IP-címeket teszik könnyen megjegyezhetővé, egyben egyedivé.

Domain regisztráció esetén érdemes egyszerű, könnyen megjegyezhető domain nevet választani, ami kapcsolódik ahhoz a tartalomhoz, amit a domain név alatt szeretnénk megjeleníteni az interneten. Ajánlott egy adott domain nevet akár több verzióban (ékezettel, ékezet nélkül, kötőjellel, kötőjel nélkül) is megvásárolni, mert ha azt kereskedelmi tevékenységre használjuk, akkor van esélye, hogy a konkurencia teszi meg helyettünk! Példa: jootlet.hu, jóötlet.hu, jo-otlet.hu, jó-ötlet.hu.

A megrendelt domain szolgáltatásokat fizetés után indítjuk el. A webtárhely szolgáltatások élesítése és a .hu végződéssel rendelkező domain regisztrációk bankkártyás fizetés esetén azonnal elindulnak, ezért az online bankkártyás fizetést javasoljuk, ha a szolgáltatásokat a leggyorsabban igénybe szeretné venni. Átutalással való fizetés esetén a befizetés feldolgozása után indítjuk a szolgáltatásokat, ami általában 1 munkanapon belül megtörténik.

Nem, domain foglalás nem létezik! A domain név csak akkor kerül az Ön, vagy cége tulajdonába, ha az beregisztrálódott. A megrendelés feladása nem minősül foglalásnak, így az elméleti lehetősége megvan annak, hogy időközben más gyorsabban beregisztrálja a domain nevet. Utóbbiak miatt érdemes a nálunk megrendelt domain regisztrációkhoz tartozó díjakat mielőbb rendezni, mivel a szolgáltatásokat csak a megrendelés kifizetése után indítjuk el. A leggyorsabb megoldás az online bankkártyás fizetés, melyre külön felületet biztosítunk a SimplePay segítségével. Bankkártyás fizetés esetén a webtárhely szolgáltatások és a .hu domain regisztrációk automatikusan elindulnak.

Nem. A domain név magában nem használható, ezért ha szeretne levelezést használni, vagy weboldalt feltölteni, akkor ahhoz egy webtárhely szolgáltatással együtt érdemes a domain név regisztrációt megrendelnie.

A domain végződésekre vonatkozó regisztrációs szabályzatokat az alábbi linkekre kattintva érheti el:

Ide kattintva elérheti a tudásbázisunkat, ahol sok kérdésére választ kaphat! Ha mégsem találja amit keres, akkor munkaidőben a +36 1 808 9696 telefonszámon szívesen segítünk Önnek!