Domain regisztráció

.hu Domain regisztráció villámgyorsan, papírmentesen, bankkártyás fizetési lehetőséggel!

Milyen domain nevet érdemes választani?

Domain regisztráció esetén érdemes egyszerű, könnyen megjegyezhető domain nevet választani, ami kapcsolódik ahhoz a tartalomhoz, amit a domain név alatt szeretnénk megjeleníteni az interneten. Ajánlott egy adott domain nevet akár több verzióban (ékezettel, ékezet nélkül, kötőjellel, kötőjel nélkül) is megvásárolni, mert ha azt kereskedelmi tevékenységre használjuk, akkor van esélye, hogy a konkurencia teszi meg helyettünk! Példa: jootlet.hu, jóötlet.hu, jo-otlet.hu, jó-ötlet.hu.

Miért érdemes minket választani?

Ajándék tárhely

Mert ilyen máshol nincs...

Nálunk minden domain felhasználó 200MB méretű, cPanel alapú tárhelyet kap ajándékba!*
Hivatalos .hu regisztrátor

Hivatalos regisztrátor

Cégünk akkreditált .hu domain regisztrátor, így garantáljuk, hogy domain neve nálunk biztos kezekben lesz!
Online, papírmentes szerződéskötés

Online, papírmentes

Új szerződéskötés és megrendelés papír alapú dokumentumok nélkül, online, néhány kattintással!
Automatizált rendszer

Automatizált rendszer

Fizetés után a .hu domain regisztrációk és a webtárhely szolgáltatások automatikusan elindulnak!

* Ajándék tárhely: minden domain tulajdonosnak 200MB méretű, cPanel alapú -úgynevezett- technikai tárhelyet biztosítunk a domain nevek rekordjainak kezeléséhez, melyre egy-egy sima HTML vagy PHP bemutatkozó weboldalt is fel lehet tölteni a domain nevek alá, vagy lehetőség van egyszerű átirányítás beállítására is. Fontos kiemelni, hogy a technikai tárhely alapvetően csak a domain nevek kezelésére szolgál, az nem tartalmaz levelezést, adatbázis használatot, választható PHP verziókat és azok beállításait, vagy bármi egyéb más szolgáltatást!

Domain árak

Regisztráció / év
Átregisztráció
Hosszabbítás

.hu

Regisztráció
1500 Ft
Átregisztráció
2500 Ft
Hosszabbítás
2500 Ft

.eu

Regisztráció
3500 Ft
Átregisztráció
3500 Ft
Hosszabbítás
3500 Ft

.com

Regisztráció
5200 Ft
Átregisztráció
5200 Ft
Hosszabbítás
5200 Ft

.net

Regisztráció
5600 Ft
Átregisztráció
5600 Ft
Hosszabbítás
5600 Ft

.org

Regisztráció
6000 Ft
Átregisztráció
6000 Ft
Hosszabbítás
6000 Ft

.info

Regisztráció
8200 Ft
Átregisztráció
8200 Ft
Hosszabbítás
8200 Ft

.biz

Regisztráció
6500 Ft
Átregisztráció
6500 Ft
Hosszabbítás
6500 Ft

Ajándék: minden éves webtárhely csomagunk ingyenesen tartalmazza egy .hu domain regisztrációját, átkérését, vagy fenntartását! Webtárhelyek itt »

Jelenleg a következő másodszintű .hu domain végződések regisztrációját vállaljuk:

A táblázatban feltüntetett árak nettó árak, az Általános Forgalmi Adót (ÁFA) nem tartalmazzák! Cégünk hivatalos .hu domain regisztrátor, így nálunk automatizáltan, akár néhány percen belül van lehetőség .hu domain vásárlás indítására! Nemzetközi domain név regisztráció esetén sem kell sokat várni, mivel általában a domain szolgáltatás igénylésétől számítva 1 munkanapon belül bejegyzésre kerül a választott domain név.

Nem találja a választott domain név végződést? Semmi gond! Meglévő Ügyfeleinknek -egyedi domain árak mellett- biztosítunk domain név vásárlási lehetőséget más végződésekre vonatkozóan is! Egyedi árainkról Ügyfélszolgálatunk tud bővebb tájékoztatást nyújtani!

Gyakran ismételt kérdések

A domain (domén) a számítógépek (kiszolgálók) azonosítására szolgáló névtartomány. Az internetre csatlakozó összes számítógépnek egyedi azonosítója, ún. IP-címe van, ami hasonló a személyi igazolvány számunkhoz. A számítógépek közötti kommunikáció (adatátvitel) ezen címek között zajlik. A domain nevek valójában ezen nehezen megjegyezhető IP-címeket teszik könnyen megjegyezhetővé, egyben egyedivé.

A megrendelt domain szolgáltatásokat fizetés után indítjuk el. A webtárhely szolgáltatások élesítése és a .hu végződéssel rendelkező domain regisztrációk bankkártyás fizetés esetén azonnal elindulnak, ezért az online bankkártyás fizetést javasoljuk, ha a szolgáltatásokat a leggyorsabban igénybe szeretné venni. Átutalással való fizetés esetén a befizetés feldolgozása után indítjuk a szolgáltatásokat, ami általában 1 munkanapon belül megtörténik.

Nem, domain foglalás nem létezik! A domain név csak akkor kerül az Ön, vagy cége tulajdonába, ha az beregisztrálódott. A megrendelés feladása nem minősül foglalásnak, így az elméleti lehetősége megvan annak, hogy időközben más gyorsabban beregisztrálja a domain nevet. Utóbbiak miatt érdemes a nálunk megrendelt domain regisztrációkhoz tartozó díjakat mielőbb rendezni, mivel a szolgáltatásokat csak a megrendelés kifizetése után indítjuk el. A leggyorsabb megoldás az online bankkártyás fizetés, melyre külön felületet biztosítunk a SimplePay segítségével. Bankkártyás fizetés esetén a webtárhely szolgáltatások és a .hu domain regisztrációk automatikusan elindulnak.

Nem. A domain név önmagában nem használható weboldal feltöltésére vagy levelezésre, ezért ha szeretne levelezést használni, vagy weboldalt feltölteni, akkor ahhoz egy webtárhely szolgáltatással együtt érdemes a domain név regisztrációt megrendelnie.

A domain nevek kezeléséhez biztosított technikai tárhelyet a tulajdonos megrendeléskor megadott e-mail címéről érkezett írásos kérésre bármikor át tudjuk váltani a kért webtárhely csomagra. A csomag lejárata minden esetben a fő domain név lejáratával egyezik meg. Technikai tárhelyről webtárhely csomagra váltás esetén a díjat időarányosan számlázzuk ki, a csomagváltásokat az igény beérkezésétől számított 1 munkanapon belül elvégezzük.

A .hu domain végződésekre vonatkozó regisztrációs szabályzatot ide kattintva, a .eu domain nevekre vonatkozó regisztrációs szabályzatot ide kattintva érheti el!

Ide kattintva elérheti a tudásbázisunkat, ahol sok kérdésére választ kaphat! Ha mégsem találja amit keres, akkor munkaidőben a +36 1 808 9696 telefonszámon szívesen segítünk Önnek!