Hírek

A szolgáltatásainkkal kapcsolatos híreket itt olvashatja

Sitejet Builder

Sitejet Builder

Közzétéve: 2024.04.22.

Weboldal készítés egyszerűen, bármilyen kódolási és egyéb programozói tudás nélkül? Igen! A cPanel már egy ideje elérhetővé tette, de most mi is bekapcsoltuk: itt a Sitejet Builder! Mától minden webtárhelyünkön elérhető a SiteJet Builder, amely egy forradalmian új, de mégis egyszerű „fogd és vidd” plugin weboldalak készítéséhez. A Sitejet Builder több mint 140 különböző, előre tervezett sablont kínál, ezzel lehetővé téve a felhasználóknak, hogy könnyen találjanak olyan dizájnt, ami megfelel az igényeiknek és stílusuknak. A funkció jelenleg csak angolul elérhető.

PHP 8.3 elérhető

PHP 8.3 elérhető

Közzétéve: 2024.04.22.

Minden webtárhely szolgáltatásunknál elérhetővé tettük a PHP 8.3 verzióját, mely jelen pillanatban a legújabb verzió a népszerű programozási nyelvből. Az új PHP 8.3 egy rakás plusz nyelvi elemmel, több új osztállyal és metódussal érkezik, de meg is szűnik benne néhány korábbi dolog támogatása is. Innentől kezdve a PHP Selector alatt a szokásos módon kiválasztható a verzió, és a hozzá tartozó modulok is.

Webtárhely csomag változások

Webtárhely csomag változások

Közzétéve: 2023.10.30.

Örömmel jelentjük, hogy kibővítettük a webtárhely biztonsági mentéseket 30 napra az eddigi 14 nap helyett, valamint minden webtárhely csomagunkban elérhetővé tettük a cron futtatási lehetőséget! Új oldalunkkal együtt webtárhely csomagjaink neveit is megváltoztattuk a könnyebb értelmezhetőség érdekében, ennek megfelelően a csomagnevek az alábbiak szerint változtak meg. A webtárhely csomagok neveinek megváltoztatása a webtárhelyek technikai tulajdonságait és 2023 év elejétől érvényes árait nem befolyásolja!

Régi csomag Új csomag
Start SINGLE SINGLE Domain Basic
Alap SINGLE SINGLE Domain Standard
Kezdő SINGLE SINGLE Domain Pro
Alap MULTI MULTI Domain Basic
Kezdő MULTI MULTI Domain Standard
Haladó MULTI MULTI Domain Pro
Üzleti Basic BUSINESS Web Basic
Üzleti Plus BUSINESS Web Plus
Üzleti Extra BUSINESS Web Extra

Elindult új weboldalunk

Elindult új weboldalunk

Közzétéve: 2023.10.30.

Tapasztalataink alapján úgy döntöttünk, hogy egy új weboldalt készítünk, melyet a mai napon sikeresen elindítottunk. Az új oldalon igyekezetünk jobban kiemelni az erősségeinket, és jobban bemutatni a szolgáltatásainkat, valamint új menüpontokkal, jobban átgondolt struktúrával segíteni leendő és meglévő Ügyfeleinket. Utóbbiak mellett a szolgáltatás palettánkat is bővítettük, így a szolgáltatásaink közé bekerült a weboldalkészítés is, mely keretében akár egyedi fejlesztésű weboldalak készítését is vállaljuk.