Weboldalkészítés

Weboldalkészítés akár egyedi fejlesztéssel

Miért érdemes minket választani

Magas szintű biztonság

Magas szintű biztonság

Nagy hangsúlyt fektetünk a weboldalak biztonságossá tételére, mind WordPress oldalak, mind egyedi fejlesztés esetén.
Egyedi webfejlesztést is végzünk

Végzünk egyedi fejlesztést is

Sokszor annyira egyedi igények merülnek fel, hogy célszerűbb a projektet egyedi fejlesztéssel elkészíteni.
Gyors, optimalizált weboldalakat adunk át

Sebesség, optimalizálás

WordPress oldalak esetén és egyedi fejlesztés során is törekszünk arra, hogy gyors és optimalizált weboldalt adjunk át.

Keresőoptimalizálás (SEO)

Weboldalainkat a keresőoptimalizálási elvek menték alakítjuk ki, és lehetőséget biztosítunk az egyéni testreszabásra.

Mit készítünk

WordPress és egyéb CMS megoldások

Igény szerint sablonból, sablon alapján testre szabva vagy szükség szerint egyedileg fejlesztett pluginok fejlesztésével is elkészítjük weboldalát, webshopját.

Előnyök

Rengeteg különböző témával, bővítménnyel rendelkezik, így alkalmazkodhat szinte bármilyen weboldal céljához és stílusához.

A WordPress alapértelmezett módon támogatja a keresőmotoroptimalizálást (SEO), és számos olyan bővítmény is elérhető, amelyek segítenek a jobb rangsorolás elérésében a keresőmotorokban.

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáadják, szerkesszék és töröljék a tartalmat.

A CMS adott, a testre szabás gyorsabban megvalósítható egyszerűbb oldalak esetén.

Sok esetben, főként sablon alapú, egyszerűbb weboldal esetében kedvezőbb áron elérhető, mint az egyedi fejlesztés.
Hátrányok

Mivel nyílt forráskódú platform, a WordPress weboldalakat gyakran támadják meg és próbálják feltörni (ami ellen természetesen igyekszünk felkészíteni a weboldalakat).

Túl sok bővítmény esetén a WordPress weboldalak lassulhatnak, ami negatívan befolyásolhatja a felhasználói élményt és a SEO-t.

Nem minden bővítmény kompatibilis egymással, ez néha konfliktusokat, működésbeli problémát okozhat.

A WordPress rendszeres frissítésekre és karbantartásra szorul, hogy biztonságosan és hatékonyan működjön.

Egyedi fejlesztés

A legegyszerűbb oldaltól az összetett, egyedi funkciókkal rendelkező oldalon át a webshopig bármit megvalósítunk teljesen az Ön igényire szabottan.

Előnyök

Szinte bármi megvalósítható, nincsenek korlátok, mint a készen elérhető sablonok, funkciók esetében.

A weboldalnak saját komponensei vannak, nem kell attól tartani, hogy egy CMS frissítés során működésbeli problémák lépnek fel.

Az adminisztrációs felület csak olyan menüpontokat és lehetőségeket tartalmaz, ami a weboldal szerkesztéséhez szükséges, nincsenek felesleges opciók, így könnyen átlátható és kezelhető minden menüpont és beállítási lehetőség.

Az optimalizált kód és a célzott funkcionalitás segít csökkenteni az oldal betöltési idejét, ezzel javítva a felhasználói élményt és a keresőoptimalizálást.

Mivel a kód minden része egymáshoz igazodik, és nem kerül külön-külön fejlesztésre, így hosszabb távon is stabilan működik frissítés nélkül is.

A kód nem nyílt forráskódú, így a támadások jelentős része nincs rá hatással, mivel főként WordPress törési kísérletek érkeznek az oldalakra. Természetesen ettől függetlenül törekszünk a weboldal minden részét maximálisan biztonságossá tenni.
Hátrányok

A weboldal teljesen testre szabott egyedi fejlesztése időigényes, főleg, ha különösen összetett weboldalról vagy webshopról van szó.

Tekintettel arra, hogy az egyedi fejlesztés több munkát és időt igényel, az ára is magasabb attól függően, hogy milyen projektről van szó.

Minden projekt más, ezért minden esetben egyedi árazást alkalmazunk. Árajánlatot kizárólag alapos konzultáció után adunk, a pontos igények ismeretében.

Kapcsolódó szolgáltatások

Grafikai anyagok tervezése

Vállaljuk online és nyomtatásra szánt grafikai anyagok tervezését, mint például

  • vektorgrafikus logó,
  • névjegykártya,
  • katalógus,
  • szórólap,
  • banner és egyéb webes képek.
A lista nem teljes, elképzeléseivel keressen minket bizalommal! Az ár a grafikai anyagok típusától és összetettségétől függ, árajánlatot egyeztetés után küldünk.

Tartalomfeltöltés kapott anyagokkal

Akár egyedi fejlesztésű weboldalról van szó, akár CMS alapú projektről, feltöltjük a számunkra megküldött anyagokkal, ideértve a szövegeket és egyéb médiaelemeket (pl. képek, videók). A szolgáltatás ára függ a menüpontok mennyiségétől és hosszúságától, illetve a feltöltendő anyagok mennyiségétől, minőségétől. A kapott képeket igény/szükség esetén korrekciózzuk, hogy weboldalán mindenképp igényesen jelenhessen meg.

Tartalomfeltöltés kapott anyagokkal
Marketing szövegírás

Szövegírás, tartalomfeltöltés

Amennyiben nincs elképzelése arra vonatkozóan, hogy milyen tartalmakat és hogyan lenne célszerű feltüntetni weboldalán cégével, termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban, kérheti szövegírás szolgáltatásunkat. Ennek keretében szakmai felkészülés után marketingszemléletű, keresőoptimalizálási szempontokon alapuló tartalmakat állítunk össze weboldalához.

Fontos! A tartalomhoz szükségünk van a cégével kapcsolatos alapinformációkra (mióta foglalkoznak az adott területtel stb.), a termékek, szolgáltatások pontos nevére, mivel csak így tudjuk legmegfelelőbben testre szabni a szövegeket, képeket. A szolgáltatás ára a menüpontok mennyiségétől és összetettségétől függ. Árajánlatot felmérés után adunk.

Gyakran ismételt kérdések

Amire mindenképp szükség van, az a domain név, és a tárhely, amire a weboldalt elhelyezzük. Nálunk mindkettő megrendelésére van lehetőség, segítünk a választásban és igény esetén a rendelési folyamatban. A weboldal elkészítése előtt egy konzultációra kerül sor, mely alapján javaslatot teszünk a választandó tárhelycsomagra, majd sikeres megállapodás esetén ezek alapján építjük fel a weboldalt. Amennyiben tartalomfeltöltésre is igényt tart, szükségünk lesz azokra a szöveges, képi és egyéb elemekre, amiket szeretne feltölteni, vagy külön díj ellenében, ahol a tartalom engedi, mi készítjük el azt.

Szerkeszthető weboldal esetén Ön is könnyedén fel tudja tölteni a tartalmakat. Amennyiben kimondottan az a kérése, hogy mi töltsük fel az adatokat, akkor igen, a cég működésével, termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos leírásokra, képekre, videókra szükségünk van. Külön szolgáltatás keretében kérhető szövegírás, de alapinformációkra ilyen esetben is számítunk, hiszen a weboldal tartalma Önről, az Ön cégéről, termékeiről, szolgáltatásairól szól.

WordPress és egyéb CMS alapú megoldások esetében igen, egyedi fejlesztésű weboldalnál nem.